Get Adobe Flash player

Sportieve uitstapjes

Indrukwekkende rotspartijen, de uitgestrekte bossen, de snelstromende riviertjes en de majestueuze Maas maken het gebied tot iets uitzonderlijks. Zowel voor de wandelaars als voor de echte sportievelingen. Kanoën, abseilen, bergbeklimmen of paardrijden. Wat uw hart ook sneller doet kloppen, u vindt het allemaal in de Ardennen.

Wandelen en Nordic Walking 

Zowel voor de recreatieve, alsook ook voor de sportieve wandelaar met Nordic walking stokken zijn er wandeltochten mogelijk. Er zijn mooie wandelroutes rond Durbuy en in Durbuy uitgezet. Daarnaast zijn er nog veel meer wandelroutes verkrijgbaar bij de receptie van het park of bij het Gemeentelijk bureau voor toerisme in Durbuy.

Fietsen en mountainbiken

In de Ardennen en zeker in de omgeving van Durbuy zijn vele fraaie fietsroutes en mountainbikeroutes uitgezet. Op wandelafstand van onze vakantiebungalow kunt u bij de professionele LPM organisatie goede en degelijke mountainbikes huren.

♣ Adventure

Als u van actie houdt en u bent op zoek naar een avontuur waar u de koude rillingen van krijgt, denk dan eens aan raften, kajakken, paintball, karten, quad-crossen, abseilen, speleologie, rotsklimmen. Durbuy Adventure biedt deze goed georganiseerde en veilige attracties aan.

Skiën en langlaufen

In de wintermaanden zijn er fantastische langlauf- en skimogelijkheden in de Ardennen. Het bekende wintersportgebied Baraque de Fraiture (met een hoogte van 652 meter) ligt op ongeveer 30 km van de bungalow en is erg populair. Als u iets verder rijdt, kunt u gaan skiën op Mont des Brumes. Gelegen tussen Francorchamps en La Gleize kunt u hier gebruik maken van 4 skiliften die u brengen naar een hoogte van 530 meter. Bekende langlaufgebieden in de Ardennen zijn Signal de Botrange, Rocherath, Butgenbach, Losheimergraben.