Get Adobe Flash player

Veel gestelde vragen

Hoe ver is het rijden naar Durbuy en hebben jullie suggesties over de te rijden route?

Vanuit de Randstad kunt u in 3 uur rijden in Durbuy zijn (mits uiteraard het verkeer meezit). De bungalow ligt slechts een half uurtje rijden van de stad Luik, op 85 km van Maastricht, op 120 km van Brussel en op 175 km van Antwerpen. Wij rijden zelf altijd via de A2 – Eindhoven, Maastricht en dan door Luik. Zie ook de routebeschrijving.

Waar en hoe laat kunnen we de sleutel van de bungalow ophalen én hoe laat moeten we deze inleveren?

U kunt bij de receptie tussen 15.00 en 18.00 uur uw sleutel ophalen (op vrijdag tot 21.00 uur). Indien u verwacht na deze tijd aan te komen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de receptie (+32) 086 21 27 39 om de sleuteloverdracht af te stemmen. Uw bungalow is gereserveerd tot 21:00 uur.

Zijn er handdoeken in het huisje aanwezig?

Nee, handdoeken en theedoeken dient u zelf mee te nemen. Of u kunt deze online tijdens uw reservering bij boeken. Betaling loopt via de receptie en dan kunt u ze bij aankomst bij de receptie afhalen.

Wat voor een soort beddengoed ligt er in de bungalow?

Op de ouderslaapkamer liggen twee kussens en één dekbed (maat 200 x 180). Op de kamer met de twee éénpersoonsbedden en op het bed op de overloop liggen kussens en ook dekbedden (maat 200 x 120). Matrashoeslaken(s), kussenslopen en dekbedovertrek(ken) zijn verplicht te huren. Deze worden bij uw boeking inbegrepen in de prijs. Bij het inchecken krijgt u deze bij de receptie.

Welke apparatuur staat er in de keuken?

In de keuken staat een vaatwasser en tabletten hiervoor liggen in het keukenkastje. Op het aanrecht staan 3 verschillende koffiezetapparaten (filter, Senseo en een Nescafé Dolce Gusto) en een waterkoker. Er is een 4-pits gastoestel, een koelkast met een klein diepvriesvakje en een combi-magnetron.

Is het mogelijk om bij het huisje te barbecueën?

Door de regionale autoriteiten is het helaas niet toegestaan om in (de onmiddellijke omgeving van) het bos te barbecueën. Daarom is er een speciale barbecueplaats aanwezig met gezellige BBQ huisjes.

Waar kunnen we het beste onze boodschappen doen?

Op het park zijn enkele automaten aanwezig waar u de meest essentiële zaken kunt terugvinden. Wij raden u aan om in Barveaux uw grote boodschappen te doen. Daar liggen op korte afstand van elkaar 3 grote supermarkten. Carrefour (Route de Marche 26), Euro Spar (Route de Marche 41), Aldi (Rue de l’Industrie). Op 1 kilometer van het park op de weg richting Barveaux hebt u een bakker en een slager.

Wat voor een weer kunnen we verwachten?

Het actuele weerbericht in Durbuy vindt u hier.

Is er een reisbed en kinderstoel voor een baby aanwezig?

Ja, beide zijn aanwezig en daar kunt u gratis gebruik van maken. Gelieve wel zelf lakens te voorzien voor het baby reisbed.

Moet er extra betaald worden om te gaan zwemmen bij het zwembad op het park?

Neen, u kunt onbeperkt gebruik maken van het zwembad.