Get Adobe Flash player

Veel gestelde vragen

Hoe ver is het rijden naar Durbuy en hebben jullie suggesties over de te rijden route?

Vanuit de Randstad kunt u in 3 uur rijden in Durbuy zijn (mits uiteraard het verkeer meezit). De bungalow ligt slechts een half uurtje rijden van de stad Luik, op 85 km van Maastricht, op 120 km van Brussel en op 175 km van Antwerpen. Wij rijden zelf altijd via de A2 – Eindhoven, Maastricht en dan door Luik. Zie ook de routebeschrijving.

Waar en hoe laat kunnen we de sleutel van de bungalow ophalen én hoe laat moeten we deze inleveren?

U kunt bij de receptie tussen 15.00 en 18.00 uur uw sleutel ophalen (op vrijdag tot 21.00 uur). Indien u verwacht na deze tijd aan te komen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de receptie (+32) 086 21 27 39 om de sleuteloverdracht af te stemmen. Uw bungalow is gereserveerd tot 21:00 uur.

 Wat is er voor de kleine kinderen aanwezig in het huisje?

In het huisje is één kinderstoel en één campingbedje aanwezig waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Mocht u echter ook interesse hebben in een box, buggy of een badje dan kunt u deze huren via het park. Prijzen hiervoor kunt u vinden bij huurtarieven. Uiteraard hebben wij ook goed nagedacht over de veiligheid van uw kroost en is er boven bij de trap een goed en stevig traphekje aanwezig. Veiligheid boven alles en voor u een zorg minder. Naast wat klein speelgoed, puzzels en kinderfilms hebben wij ook een heel leuk voor-het-slapen-gaan-(voor)leesboekje over de Oranje Kabouter gemaakt. Geschreven door de fantastische schrijfster Francien Clijsters (Totsiens, duidelijke taal) en geillustreerd met hele mooie plaatjes door creatieve Brigitte Wolter (Gitjes Art). Door de avonturen van de kabouter krijgt de vakantie voor uw kinderen een hele extra beleving. Uw kleintjes zullen namelijk alles te weten komen over de reis die hij heeft gemaakt naar Durbuy en waarom hij toen oranje is geworden. Over waarom hij juist bij ons huisje woont en welke vriendjes hij op het park heeft leren kennen. Uw kinderen zullen verhalen horen (of zelf lezen) die gaan over de bezienswaardigheden in Durbuy die u later ook zelf met eigen ogen kunt gaan bezoeken 🙂

Zijn er handdoeken in het huisje aanwezig?

Nee, handdoeken en theedoeken dient u zelf mee te nemen of via het reserveringsformulier te bestellen. Dan kunt u ze bij aankomst bij de receptie afhalen.

 Moeten we zelf afwassen?

Nee, u heeft écht vakantie! In de keuken is een vaatwasser van normaal formaat aanwezig en de tabletten hiervoor liggen op het aanrecht. Daar mag u vrij gebruik van maken.

Wat voor een soort beddengoed ligt er in de bungalow?

Op de ouderslaapkamer liggen twee kussens en één dekbed (maat 200 x 140). Op de kamer met de twee éénpersoonsbedden en op het bed op de overloop liggen kussens en ook dekbedden (maat 200 x 80). U dient uw eigen matrashoeslaken(s), kussenslopen en dekbedovertrek(ken) mee te nemen of deze via het reserveringsformulier te bestellen. Dan kunt u ze bij aankomst bij de receptie afhalen.

Is het mogelijk om bij het huisje te barbecueën?

Door de regionale autoriteiten is het helaas niet toegestaan om in (de onmiddellijke omgeving van) het bos te barbecueën. Daarom is er een speciale barbecueplaats aanwezig met gezellige BBQ huisjes.

Waar kunnen we het beste onze boodschappen doen?

Op het park is een kleine minishop maar wij raden u aan om in Barveaux uw grote boodschappen te doen. Daar liggen op korte afstand van elkaar 3 grote supermarkten. Carrefour (Route de Marche 26), Euro Spar (Route de Marche 41), Aldi (Rue de l’Industrie). Bij de boekhandel in het centrum van Barveaux kunt u terecht voor een Nederlandse krant.

Wat staat er op de kalender in Durbuy?

Het actuele programma vindt u hier.

Wat voor een weer kunnen we verwachten?

Het actuele weerbericht in Durbuy vindt u hier.