Get Adobe Flash player

Kindvriendelijke uitstapjes

In de vakantie is het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben! Een vakantie in de Ardennen is uitermate geschikt voor het hele gezin en op het park is er voor kinderen (van alle leeftijden) van alles te beleven. Speeltuinen voor de allerkleinste kaboutertjes, een tennisbaan voor de sportievelingen en wat dacht u van het bouwen van een boomhut. Er zijn daarnaast in de nabije omgeving van onze bungalow nog zoveel meer dingen te doen en te beleven, u zult zien dat u en de kinderen tijd tekort komen! In de bungalow liggen diverse brochures, leuk voor groot en klein.

Plopsaland 

Op ongeveer een half uurtje rijden ligt het park Plopsa Coo. Hier kunnen de kinderen kennis maken met hun helden als Kabouter Plop en Mega Mindy. Daarnaast kunt u onder het genot van een heerlijk drankje op het terras genieten van de uitkijk over de watervallen van Coo. Verder zijn er verschillende activiteiten in deze omgeving meer dan de moeite waard. Wat dacht u van een potje minigolf of kajakken over de rivieren van Coo. Of een bezoek aan het wildpark.

Subtropisch zwembad

Op nog geen 3 kilometer afstand ligt in Bohon het Gemeenschappelijk subtropisch zwembad. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen in het water terwijl u gebruik maakt van de sauna of het bubbelbad.  

Houtopia

Ook als het slecht weer is, kunt u zich in de omgeving van Durbuy prima vermaken. Bij Houtopia (een ervaringsmuseum) draaien de activiteiten rond gezondheid, veiligheid en milieu. Daarnaast is er een grote binnenspeeltuin met glijbaan (of een schuifaf zoals de Belgen zeggen) van wel 30 meter lang.

Safaripark Grotten

Zeker ook een aanrader is om het safaripark Monde Sauvage in Aywaille te bezoeken. U kunt dit zelfs combineren met een bezoek aan de grotten van Remouchamps. Twee vliegen in één klap. Beleef boven de grond de Afrikaanse fauna en onder de grond de indrukwekkende grotten.