Get Adobe Flash player

Gastenboek

Uw mening is ons veel waard! Laat hier gerust uw mening horen want zo kunt u ons helpen onze toekomstige klanten nog beter van dienst te zijn. Wij zullen het bericht na verzending zo snel mogelijk publiceren.

Achtergelaten recensies kunt onder het blokje ‘verzenden’ lezen.

Alvast hartelijk dank en vriendelijke groeten,

Familie Simons


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(6)
(6) BO1970
5 juni 2017 08:09:13

We hebben vooraf veel gelezen over het park Sunclass Durbuy en hadden wel wat bedenkingen over de individuele bungalows. Er zou daar veel verschil in zitten. Daarom hebben we ook verschillende Facebooksites bezocht en uiteindelijk een passende woning gevonden omdat de recensies van dit huisje zeer lovend waren. En wij hebben inderdaad een TOP vakantie gehad in huisje 49! De Oranje Kabouter heeft het meest geweldige uitzicht op het park; iedere dag weer genieten op het balkon van de glooiende heuvels van de Ardennen.
Echt een aanrader!

(5) Van der Star
1 februari 2017 10:15:09

Een heerlijke week in de Ardennen gehad in dit geweldige huis en mooie omgeving. Wat een geweldige plek en ontzettend mooi uitzicht. De sfeer van het huisje en het mooie witte winterweer maakten onze vakantie helemaal compleet. We komen zeker terug!

(4) Fam. Jager
17 juni 2016 10:14:39

We hebben genoten van jullie heerlijke huisje, het uizicht, het bos het speelgoed en de omgeving. Bedankt voor de mailcontacten vooraf! Daardoor hadden we veel 'voorpret' en ook bedankt voor de mooie en kwalitatief goede inrichting van jullie huisje. Wanneer mogen we weer komen :-). Groetjes, Elsa, Jan & Merel .

(3) Ina
30 april 2016 08:53:29

Lieve familie Simons,

Wat hebben wij een fantastische week gehad! We hebben onze ogen uit staan kijken toen we binnekwamen in jullie geweldige 'oranje kabouter huisje'. Alles zit er op en aan en nergens pak je op mis. De sfeer in jullie bungalow is super en het uitzicht is adembenemend.

Er is veel te doen in deze prachtige omgeving waar we ook erg van hebben genoten. Helaas was het weer niet al te best maar dat mocht de pret niet drukken. We zijn een dagje naar Luik gegaan, hebben de citadel van Namen bezocht, de grotten van Hotton maar hebben ook gewoon heerlijk thuis geluierd. Ook dat was erg fijn.

Graag willen we jullie nog héééél hartelijk bedanken en zeggen graag tot volgend jaar! Wij komen zeker terug.

Hartelijke groeten,
Ina, Pascal, Anne & Bram

(2) Gezin met 3 kleine kinderen
3 maart 2016 15:43:22


In de voorjaarsvakantie hebben we heerlijke dagen beleefd in de Ardennen en vooral in het huisje de Oranje Kabouter. Zelfs onze kindjes wilden iedere keer als we eropuit wilden weer terug naar het huisje omdat deze zo heerlijk, warm, gezellig en supergoed afgestemd is op kleine kinderen. We hebben ons geen moment verveeld en zijn goed tot rust gekomen. En niet onbelangrijk om te vermelden; zowel de receptie als de eigenaren van het huisje zijn zeer vriendelijk, servicegericht, reageren zeer adequaat....ze zorgen ervoor dat je vakantie hebt en niets tekort komt.

(1) Hendriks
21 februari 2016 14:30:19


Wij hebben genoten van een heerlijk weekend in jullie bungalow. Het is modern ingericht en het voldeed aan al onze wensen. In de omgeving hebben wij mooie wandelingen gemaakt. Wat fijn dat je zo vanuit je 'eigen' huisje in het bos staat. Natuurlijk hebben we een biertje gedronken in Durbuy en een heerlijk hapje gegeten bij Vulcano. Durbuy is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving.

Kortom, wij hebben een prima verblijf gehad en genoten van de sfeer en omgeving. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.